Friday, 22 February 2013

cuba ya...


yeah! yeah!  jakun mama nih! bukan apa lupa cam mana nak up load gambar! pusing2 dpt gak, tapi lupa lagi kang, adu yai! nak tnya tak ada sapa nak di tnya dah sorang2 nih!...apa2 pun cubaan kali ni berjaya....ini adik! salah se ekor dari 2 ekor kucing mama yg survive lepas mama tinggalkan dia org....tiap kali kita org balik adik tido jauh2, dah 2,3 ari baru nak menepek kat org, pandai merajuk la tuh! time nak tinggal dia ari tu ,sedih la...adik akan kesunyian lagi....pesan kat dia , sabar ye dik, abis 2013 nih mama tak tinggal adik lagi....

No comments:

Post a Comment